CORFU - NOORDELIJK

CORFU Noordelijke kant

OUR TRAVEL ADVENTURES - DE NOORDELIJKE KANT

We beginnen de dag met een boottochtje langs hoge kliffen met grotten daarin. We gaan zelfs met het bootje de grotten in. Heel erg bijzonder. We varen zo diverse grotten in en varen nog een stuk langs de kust met deze hoge rotsen.
Eenmaal terug is het een klein stukje rijden en gaan we een hapje eten. Het restaurant is boven op een berg met een mooie taverne. Vanuit hier kijk ke over de zee en ook over de baai waar we met het bootje aangemeerd zijn.Kassiopi

Als we lekker gelunched hebben gaan we verder richting eenoud dorpje Kassiopi genaamd. Daar bezoeken we een Grieks-Orthodoxe kerk en een klooster. Ook krijgen we hier tijd om vrij rond te lopen. We ploffen neer in een restaurant bij een gezellig haventje. Jamas....Proost... Een biertje en dan wandelen we nog even over de boulevard langs het water.
Laatste stop

Nadat we weer allemaal in de bus zitten stoppen we nog even bij een kerkje met een super mooi uitzicht. Snel even een foto maken en dan gaan we richting Kouloura. Vanaf hier kun je Albanië zien liggen. De afstand is 2 kilometer maar het lijkt dichterbij...Dit was de laatste stop en we worden weer bij het hotel afgezet. Nu hebben we nog tijd om lekker aan het zwembad te liggen. Het was een mooie dag!
volg me op instagram en facebook